Over OER!

OER! is een multidisciplinaire, openlucht theaterproductie in wording. In september 2018 staan zes voorstellingen gepland in het natuurpark van MAK Blokweer in de gemeente Hoorn. In onze kamer met goede bureaustoel, gezellig en comfortabel Voor dit project zullen professionals intensief samenwerken met circa 100 amateur deelnemers uit de regio West-Friesland om talenten te ontwikkelen op het gebied van zang, acteren, dans en theaterproductie. Nog nooit werkten zoveel mensen samen aan een soortgelijk project in West-Friesland. De voorstellingen bieden het publiek een totaalbelevenis in een fascinerend decor.

OER! is een initiatief van Theo van Groningen die in het landschap van MAK Blokweer het ideale decor zag het vraagstuk over hoe nu verder met de relatie tussen mens en natuur op te werpen. Ten behoeve hiervan werd Stichting MeerMAK in het leven geroepen. Om de gehele productie van OER! mogelijk te maken werd een samenwerking gezocht met Karakter, het bedrijf van cultureel ondernemer Peter Groenendijk. Hij bracht als zakelijk leider en producent in maart 2016 het project aan het rollen.

Het groepje OER!mensen is sindsdien snel groter geworden en zo ontstond er een Kernteam, Artistiek team en een Productieteam. De makers van OER! vindt u in de cast & crewlijsten!