OER zoekt dansers!

In september barst het spektakel los! Het unieke natuurpark Mak Blokweer in Blokker is dan toneel voor de voorstelling OER. OER is een multidisciplinaire, openlucht theaterproductie waaraan circa 100 amateurspelers, -zangers en -dansers uit de regio West-Friesland deelnemen. Nog nooit werkten zoveel mensen samen aan een soortgelijk project in deze regio. De voorstellingen bieden het publiek een totaalbelevenis in een fascinerend decor. Voor deze bijzondere productie zijn we op zoek naar enthousiaste dansers! Ervaring is niet nodig, lef en gevoel voor ritme en richting wel!

Onder leiding van choreografe Phyllis Kneefel worden de scènes in de voorstelling met dans en beweging versterkt. Op het grote terrein waar deze openluchtvoorstelling zich afspeelt, zullen de dansers een bijdrage leveren aan de mystieke wereld van OER. Dat doen ze met indrukwekkende bewegingen, doeken, water en synchroon gedanste lijnen over de heuvelachtige grasvlakte.

Repetities en dansen
De repetities vinden van mei tot en met september op geselecteerde ochtenden in het weekend plaats. De repetities beginnen op de vloer om 10:00 uur in de St. Jozefschool in Blokker. In de pauze vertrekken we naar MAK Blokweer om op het veld te dansen. We eindigen rond 13.00 uur. Er zijn in totaal 4 verschillende dansen in te studeren. Mocht je een datum niet kunnen, dan zijn er meerdere momenten waarop je dit op kan pakken. Toch is het leukst en het fijnst om bij alles aanwezig te kunnen zijn, zodat je zelfverzekerd en met veel plezier aan de voorstellingen kunt deelnemen.

Het zal gaan om de volgende dansen en repetitiedagen:

De wasvrouwen
Repetities op: 12 en 13 mei, 30 juni, 1 en 15 juli, 25 en 26 augustus, 2 september

De arbeiderslijn
Repetities op: 19 mei, 1, 14 en 15 juli, 25 en 26 augustus, 2 september

De intekenlijst
Repetities op: 16 en 17 juni, 1, 14 en 14 juli, 25 en 26 augustus, 2 september

De overstroming
Repetities op: 19 mei, 30 juni, 1 en 15 juli, 25 en 26 augustus, 2 september

Bij de repetities zijn schoeisel en gemakkelijke bewegingskleding nodig, houd er rekening dat ze op de locatie vies kunnen worden!
Voor deelnemen aan DANSEN IN OER! vragen wij een bijdrage van
€ 85,-

Wil je je aanmelden of heb je vragen? Neem dan contact op met phyllis@ktds.nl o.v.v. DANSEN IN OER!

Download het repetitieschema (pdf)

Repetitieschema DANSEN IN OER