Vrienden van OER!

Vrienden worden?

Iedereen weet dat een leven zonder vrienden gewoon onmogelijk is en bijna net zo essentieel is als water, lucht, eten en vrije tijd. Zo verbonden als wij ons voelen met het Westfriese landschap, zo verbonden voelen wij ons met onze vrienden! Deze groep vrienden, zakelijk gezien zijn zij onze kleine sponsoren, zijn de eersten die in ons geloven en in ons investeren.

We hoeven niemand te vertellen dat het maken en produceren van een productie als OER! heel veel geld kost. We hopen daarom mooie vriendschappen te kunnen sluiten om van OER! een groot succes te kunnen maken!

Vriend

Kosten: € 20,00

U ontvangt:

  • een voucher voor een gratis programmaboek
  • twee consumptiebonnen te besteden voor of na een voorstelling van OER
  • indien gewenst vermelding van naam in Vriendenlijst in programmaboek

 

OER!mens

Kosten: € 50,00

U ontvangt:

  • Voor één persoon deelname aan de OER!-toer (duur ca. 20 minuten) door het natuurpark ca. een uur voor aanvang voorstelling inclusief korte fotoshoot. (niet mogelijk voorafgaand aan de premièrevoorstelling)
  • één voucher voor een gratis programmaboek
  • indien gewenst vermelding van naam in Vriendenlijst in programmaboek
  • van bovenstaand bedrag wordt € 5,00 gedoneerd aan de Sea First Foundation

 

Helpt u ons als vriend mee om OER te realiseren? Stuur dan een email naar: vrienden@meermak.nl en vermeld naar welke van de bovenstaande vriendschappen uw voorkeur uitgaat. U ontvangt van ons dan vervolginformatie, alsmede de instructies om uw bijdrage te voldoen. We heten u graag van harte welkom als vriend van OER en Stichting MeerMAK.

Ons project steunen zonder vriend te worden, middels een eenmalige donatie (overschrijving) is ook mogelijk en uiteraard van harte welkom. U kunt de door u gewenste bijdrage overmaken via IBAN: NL94 RABO 0311 2769 89 t.a.v. Stichting MeerMAK onder vermelding van: “steun OER!” en uw voorletter(s)/voornaam en achternaam. Alvast hartelijk dank!

 

ANBI Algemeen nut beogende instellingStichting MeerMAK is door de Belastingdienst als culturele ANBI-stichting geaccepteerd en dat biedt u groot voordeel! Particulieren mogen in de aangifte inkomstenbelasting 1,25 keer het bedrag van de gift aftrekken. Ondernemingen die onder de vennootschapsbelasting vallen, mogen 1,5 keer het bedrag van de gift aftrekken in de aangifte vennootschapsbelasting. Vermeld bij uw aangifte ons RSIN-nummer 8565.64.655